Skip to main content

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Vraag je gratis ticket aan

Hallo: CONEX Holland BV

Voor de beurs Elektro & Klimaat stellen Henk en Fred verschillende exposanten voor. Vandaag: CONEX Holland BV uit Almere.

Igor Novitski, samen met Maurice Toehpah eigenaar van Conex: “Bij CONEX Holland BV staan we nooit stil. Al ruim negentig jaar verbinden we mens en product, letterlijk en figuurlijk. We zijn trots op onze rol als one-stop-shop voor verbindingstechnieken en blijven continu innoveren om u de beste oplossingen te bieden. Vandaag willen we graag een tipje van de sluier oplichten over onze nieuwste ontwikkelingen en nodigen we u uit om meer te ontdekken op de Elektro & Klimaat beurs.”

Hoe willen jullie je profileren?
“Recent hebben we strategische samenwerkingen opgezet met diverse toonaangevende fabrikanten. Deze partnerschappen stellen ons in staat om nog betere producten en oplossingen te leveren, geheel afgestemd op uw behoeften. Bij CONEX Holland BV gaan we verder dan alleen producten. We verbinden letterlijk en figuurlijk alles binnen uw gebouwen. Deze aanpak zorgt voor een ongekende integratie en efficiëntie in uw installaties. Bent u benieuwd naar hoe wij de gebouwen zelfs op afstand met elkaar kunnen verbinden? Kom naar onze stand op Elektro & Klimaat en ontdek zelf wat deze revolutie voor u kan betekenen.”

Wat zijn jullie nieuwste innovaties?
Als eerste onze CONEX gietmof. Onze nieuwste gietmof biedt ongeëvenaarde betrouwbaarheid en veelzijdigheid voor elke toepassing. Deze innovatie is speciaal ontwikkeld om uw verbindingen sterker en veiliger te maken. Dan onze brandwerende kabeltransits. Veiligheid staat voorop. Onze brandwerende kabeltransits zorgen ervoor dat uw installaties voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en bieden optimale bescherming tegen brand. Onze derde innovatie: bliksem- en aardingsproducten. Bescherm uw gebouwen en installaties met onze geavanceerde bliksem- en aardingsproducten. Deze producten garanderen een veilige en betrouwbare bescherming tegen blikseminslagen en aardingsproblemen. Tenslotte onze water- en gasdichte doorvoeringen. Voorkom lekkages en gasontsnappingen met onze nieuwe generatie water- en gasdichte doorvoeringen. Deze producten zijn ontworpen om de hoogste mate van veiligheid en betrouwbaarheid te bieden in elke omgeving.”

Waarom nemen jullie deel aan Elektro & Klimaat?
“Elektro & Klimaat biedt ons de perfecte gelegenheid om in verbinding te blijven met de groothandel en installateurs. We hechten veel waarde aan deze relaties en kijken ernaar uit om u persoonlijk te ontmoeten en onze nieuwste innovaties te presenteren. Kom naar onze stand en laat u verrassen door onze innovaties en de toekomst van verbindingstechnieken.”