Skip to main content

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Vraag je gratis ticket aan

College Tour: elektroles in de praktijk

College Tour is onderdeel van de beurs Elektro & Klimaat van Henk & Fred. Henk & Fred – voor wie het niet weet - is het leukste Nederlandse magazine over elektrotechniek. Op de beurs laten specialisten zien hoe producten werken.

Terug naar de praktijk
Studenten kijken mee over de schouder van ervaren vakmensen en krijgen handige tips over hoe ze de dingen die ze leren kunnen gebruiken. Dit sluit aan bij het thema van de beurs: ‘Terug naar de praktijk’. De aanwezigen kijken ook naar de invloed van het klimaat op de werkzaamheden in de elektrotechniek. College Tour vindt plaats op donderdag 19 september in Expo Houten, van 10.00 tot 13.00 uur. Opleiders kunnen klassen aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De deelname is gratis.

Panelen en dwarsdenkers
Aan Elektro & Klimaat doen ruim zeventig exposanten mee. Er vinden verschillende demonstraties plaats op de beurslocatie in Houten. Zonnepanelendeskundige Dennis van der Meij en dwarsdenker Henry Lootens van Stichting Gelijkspanning Nederland en zijn twee van de uitgenodigde experts die lezingen geven.